Battle of the Singles

Afbeelding

Ben je toevallig nog single en heb je op kerstavond geen zin om in de kerk te zitten? Daar dachten zo’n 36.000 Koreanen nou precies hetzelfde over.  Het idee begon heel erg klein, net als Project X.

Er waren eens twee Koreanen, zij vroegen op Facebook wat de plannen waren voor kerstavond. Ze kregen hierop zoveel reacties van vrijgezellen dat ze eenzaam op de bank zouden zitten, dat ze besloten om iets ‘leuks’ te organiseren en zo werd  ‘Battle of the singles’ geboren.

De regels zijn simpel: Vrouwen kleden zich in het rood en staan aan de ene kant van het plein, mannen kleden zich in wit en staan aan de andere kant. Om 15.00 uur zal het startschot klinken in Seoul en alle hitsige vrijgezelle dames en heren zullen naar elkaar toe rennen. Degene die ze op dat moment in hun armen hebben gesloten wordt de date van de avond, en wie weet…  zullen er ook 36.000 mensen in warme kerst hebben dit jaar?

Het evenement wordt in ieder geval flink gesponsord door bedrijven, een kledingmerk heeft speciale kleding gemaakt. Ook geven werkgevers hun vrijgezelle medewerkers deze dag vrij, in de hoop een productievere medewerker terug te krijgen.

Ik ben benieuwd!

 

Geschreven door: Wilke Hop

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s