Apple van de troon gestoten?

Er is de afgelopen weken veel gebeurd in Tech-land. Apple komt uit met de nieuwe IPhone en IPad, Microsoft lanceert het nieuwe Windows 8 en Samsung laat weten in januari met een full-hd Super Amoled-smartphonescherm te komen. Zo is er dus heel wat concurrentie voor Apple, die ook nog in gevecht is met Samsung over patentrechten. Zelfs Steve Wozniak, medeoprichter van Apple, meent dat Microsoft de afgelopen drie jaar innovatiever is geweest dan Apple.

Als je er over nadenkt is Apple ook vooral bezig geweest bestaande apparaten en besturingssystemen te verbeteren, terwijl Microsoft echt iets nieuws heeft bedacht. Maar, de consument is zich hier veel minder van bewust. Apple geeft je nu eenmaal een bepaald gevoel en status. De IPhone 5 gingen als warme broodjes over de toonbank. Het ging zo snel, dat er helaas problemen zijn met de productie. En op televisie ziet de reclame van Windows 8 er erg mooi uit, maar de consument blijkt nog voorzichtig te zijn met het aanschaffen ervan.

Ik ben benieuwd welke innovaties er nog gaan komen. De knappe koppen bij deze bedrijven heb nog volop ideeën voor de toekomst. En ik kijk uit naar het punt dat we, net als ‘Tony Stark’ uit de film ‘Iron Man’ en vele andere sci-fi films, een volledig geautomatiseerd uit hebben dat met ons mee denkt en terug praat.

Bron: Nu.nl (meerdere berichten)

Geschreven door: Tessa Hoogendoorn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s